Voorjaarscontactdag Motiefgroep Schaken in Druten

De Voorjaarscontactdag van de Motiefgroep zal op zondag 11 maart 2007 in Druten plaatsvinden in het Multifunctionele Centrum D’n Bogerd in Druten.

Dit bij de opening van

een tentoonstelling van schaakkunst.nl

Locatie :

Multifunctionele Centrum D'n Bogerd
Van Heemstraweg 53
6651 KH Druten 
Telefoon: 0487-517127

Dagprogramma: 

09.00   Zaal open 

09.00   Gelegenheid tot ruilen, kopen enz. 

10.15   ALV

11.00   Veiling 

13.00   Gelegenheid tot lunch

13.30   Opening van de expositie

        met uitleg van de aanwezige kunstenaars.

        Voor een hapje en een drankje is gezorgd.

        Ook is er live muziek.

 

Let op: 13.30 – 14.30 sluiting van de zaal voor één uur

Dit om iedereen gelegenheid te geven tot het bijwonen van

de opening en rustug bekijken van de tentoonstelling         

 

15.00   PowerPoint presentatie, “Schaken als cultureel erfgoed”

        door Aad van den Bosch               tot circa 16.00

Na circa 14.00 is er de gehele middag de de mogelijkheid tot een speurtocht voor kinderen met een gratis attentie voor iedere deelnemer. Ook kunnen kinderen (en volwassenen) hun eigen kunsten tonen. Er zal van allerlei materiaal aanwezig zijn om lekker mee te knutselen. Verder is er ook nog eens een quiz waarbij leuke prijzen zijn te winnen! 

16.00   Gelegenheid tot ruilen, kopen enz.   (desgewenst)

18.00   Einde


Routebeschrijving: 
 
Vanaf A15: Afslag 34 richting ‘Leeuwen’ (nog 15 minuten) over de prins Willem Alexander [waal] brug, aan het einde links richting Druten. Je bent al op de van Heemstraweg (N322) ga alsmaar rechtdoor richting Druten. Volg de weg tot aan het ‘informatie’ bord aan de rechterzijde. Direct aan de linkerzijde over het bruggetje is Cultureel Centrum D’n Bogerd . 
 
Vanaf A2 (noorden): Komt u uit het noorden over de A2 ga dan bij Knooppunt DEIL de A15 op richting Nijmegen en zie dan de route "Vanaf 15 hierboven!! 
 
Vanaf A2  (zuiden): A2, Afslag 19 ‘Kerkdriel’, (nog 30 minuten) Ga onder aan de afslag links, ga op de rotonde richting Nijmegen dit is al de van Heemstraweg (N322) blijf deze weg volgen richting Druten. Volg de weg tot aan het ‘informatie’ bord aan de rechterzijde bij Druten. Direct aan de linkerzijde over het bruggetje is Cultureel Centrum D’n Bogerd. 
 
Vanaf A50 en A73: Bij Knooppunt Ewijk, N322 richting Druten, (nog 8 minuten) volg de N322 richting Druten, neem afslag Druten ga bij de eerste twee rotondes rechtdoor, de derde rotonde ¾ rond na 100 meter aan de rechterzijde over het bruggetje is Cultureel Centrum D’n Bogerd.

Openbaar vervoer :

In de nabijheid van d'n Bogerd bevindt zich een busstation waar diverse bussen uit verschillende richtingen bij elkaar komen. Via de volgende buslijnen kunt u het busstation bereiken:

vanuit Nijmegen               lijn 85 en 87

vanuit Tiel                   lijn 42

vanuit Den Bosch              lijn 165

 

Image

 

Parkeren:

Naast d'n Bogerd is een ruim parkeerterrein aanwezig. Bezoekers van het Cultureel Centrum kunnen hier gratis parkeren. Mocht er op dit terrein geen parkeerplaats meer vrij zijn, dan kunt u uw auto op nog geen 100m afstand eveneens gratis parkeren op de parkeerplaatsen  rond de sporthal aan de Heuvel. Fietsers en bromfietsers kunnen hun (brom)fiets stallen in de daarvoor bestemde beugels bij de ingang van het Cultureel Centrum.