Najaarscontactdag 16 oktober 2004, Zwolle

Locatie: Denksportcentrum Zwolle, Venestraat 15, 8011 GJ Zwolle, Tel. 038-4232313

 

 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:

Op loopafstand van NS Station Zwolle CS (circa 2 minuten.) Verlaat Station aan de stadskant. Volg de straat die voor het station langs loopt naar rechts. De tweede straat aan de linkerkant is de Venestraat. Het Denksportcentrum zit op nummer 15.

 

Bereikbaarheid per auto:

Volg de borden naar NS Station Zwolle. Parkeren kan direct naast het station in de parkeergarage. Parkeertarief in deze garage is EUR 7,50 per dag. Een goedkopere parkeermogelijkheid is het parkeerdek op de Burgemeester van Rooijensingel. (Tarief mij onbekend.) Parkeren op straat is met parkeermeters en dus weinig praktisch.

 

Het Denksportcentrum is centraal gelegen in Zwolle en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een grote zaal (circa 12 x 15) tot onze beschikking alsmede voldoende tafels en stoelen. De locatie is de thuisbasis van de schaakvereniging (KNSB-vereniging) Zwolse SG, alsmede van een aantal Bridge-verenigingen. 

 

De locatie is op veler verzoek (de enquête en de laatste Algemene Vergadering) in het Noorden gekozen, dus wij rekenen erop dat ook onze Noordelijke leden in grote getallen te kunnen verwelkomen.

 

 Dagindeling;

 

10.00   gelegenheid tot ruilen, kopen, contacten enz.

12.00   gelegenheid tot lunchen.

14.00   veiling

15.30   rapid / snelschaak

17.00   sluiting

 

Er is in het Denksportcentrum een bar aanwezig en daarmee desgewenst mogelijkheid tot het verkrijgen van consumpties, broodjes en dergelijke.

 

Let op: eerder is als voorlopige datum voor deze najaarscontactdag 18 september gecommuniceerd. Bij het zoeken naar een geschikte locatie in Zwolle bleek deze datum echter niet haalbaar. Daarom is nu voor zaterdag 16 oktober gekozen.