KNSB geeft Schaakkwartet uit t.g.v. Nationale Sportweek 2016

 

De KNSB is van plan om dit jaar ter gelegenheid van de Nationale Sportweek 2016 (17-24 september) een Schaakkwartetspel uit te geven. Op de voorzijde van de verschillende kwartetkaarten zullen thema’s van bij de KNSB aangesloten schaakverenigingen te zien zijn. Op de achterzijde van de kaarten zal een cartoon van het duo Nick (Schilder) & Anish (Giri) staan. (zie afbeelding)

 

Om in aanmerking te komen voor een plekje op het schaakkwartet worden verenigingen gevraagd een foto, afbeelding of clublogo met stukje tekst voor een bepaald thema in te zenden. Er zullen verschillende thema's in het kwartet voorkomen. Voorgestelde thema’s zijn een bijzonder clubgebouw, een bijzonder schaakspel, leden met een heel bijzonder eigen verhaal, historische schaakclubs, moderne schaakclubs, jeugd schaakclubs, ouderen, vrouwen en schaakpuzzels. Maar verenigingen mogen ook zelf een geheel eigen thema verzinnen. 

 

Inzenden kan tot uiterlijk 15 mei 2016 via het elektronische formulier op de website van de KNSB. Verenigingen kunnen maar eenmaal per thema insturen. De winnende verenigingen worden omstreeks 1 juni 2016 bekend gemaakt.