Besturenschaaktoernooi in Naaldwijk 

In Naaldwijk in de Kandelaar, dezelfde locatie waar op 26 april de aanstaande contactdag van de Motiefgroep Schaken zal plaatsvinden, werd op 15 januari door de jubilerende Schaakvereniging Schaakmat het Besturenschaaktoernooi georganiseerd.

Het betrof een toernooi voor viertallen samengesteld uit bestuursleden van een vereniging. En voor het bestuur van de Motiefgroep Schaken was dit een unieke gelegenheid om elkaar ook eens in een wat andere setting rond het schaakbord te ontmoeten. Deze avond verzamelden we eens geen postzegels, ansichtkaarten, schaakboeken of anderszins, maar deze avond verzamelden we punten(!)

Na aanvankelijk bijna het gehele toernooi in de middenmoot te hebben meegedraaid, werd tegen het einde door een plotselinge monsterzege op de Haagse Schaakbond (op het bestuur daarvan dan) een sprong omhoog in het klassement gemaakt, hetgeen resulteerde in een uiteindelijke 4e plaats (van de 18 deelnemende teams.)  Al met al een een geslaagde en gezellige avond. Onderstaande wat sfeerfoto's van dit evenement.

 

Eerst een drietal foto's waarin we de verschillende bestuursleden in diep gepeins verzonken achter het bord zien: 

 

T.g.v. het jubileum maakte Henk vd Plas (geen familie) een schilderij, welke in de zaal aan de muur hangt:

 

Verder gewoon nog wat sfeerplaatjes van de zaal; 

 

En bij het voorlezen van de einduitslag zien we Joris links aandachtig toeluisteren:

 

Voor nog meer plaatjes en voor de andere activiteiten in het kader van het 50 jarige jubileum van de schaakvereniging Schaakmat uit Naaldwijk, zie ook de site van de Schaakvereniging Schaakmat