Najaarscontactdag Motiefgroep Schaken op 2 oktober 2010 in Lisse

  

De Najaarscontactdag van de Motiefgroep zal op zaterdag 2 oktober 2010 in 'Het Poelhuys' in Lisse plaatsvinden. Dit in samenwerking met de plaatselijke postzegelvereniging uit Lisse, die gelijktijdig haar maandelijkse ruildag houdt. De ruildag wordt gemiddeld door zo’n 60-80 filatelisten bezocht die actief met elkaar ruilen en er zijn ook meestal ongeveer 6 handelaren aanwezig.

Locatie:

Het Poelhuys
Vivaldistraat 4
2162 AA Lisse
0252-413277

Het Sociaal Cultureel Centrum het Poelhuys is een goed geoutilleerd ontmoetings- en vergadercentrum in de directe nabijheid van het overdekte winkelcentrum De Poelmarkt.

Het Poelhuys staat in de Poelpolder tussen de Ruishornlaan en de Vivaldistraat. De ingang is aan de Vivaldistraat. Hier is ook voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Daarnaast is de lokatie gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer (de halte is voor de deur).

 

Voorlopig PROGRAMMA:   

 9.00  uur    zaal open

                 gelegenheid tot ruilen, kopen enz.

 11.00 uur   Lezing ?!

 12.00 uur   gelegenheid tot lunch.

 14.00 uur   veiling

 16.00 uur   gelegenheid tot ruilen, kopen enz.

 17.00 uur   sluiting zaal

Tevens hopen wij gedurende deze dag het Groot Rotterdams Schaakspel te kunnen tonen.

 

Bereikbaarheid met de auto:

Vanuit Leiden

Op de N208 gaat u na het bordje Lisse bij de eerste stoplichten rechtsaf. Ga daarna met de weg mee naar rechts, 1e straat rechts (1e Poellaan). Rij deze helemaal uit. Ga op de t-splitsing rechtsaf en gelijk links. Ga daarna direct linksaf. U rijd voor winkelcentrum "de Poelmarkt" langs. Het gebouw is nu aan uw linkerhand.

 

Vanuit Haarlem

Na het bordje Lisse komt u op de rondweg van Lisse terecht (N208). Na twee rotondes krijgt u een stoplicht (rechts is het gebouw van Mens Makelaardij) en gaat u linksaf. Ga daarna met de weg mee naar rechts, 1e straat rechts (1e Poellaan). Rij deze helemaal uit. Ga op de t-splitsing rechtsaf en gelijk links. Ga daarna direct linksaf. U rijdt voor winkelcentrum "de Poelmarkt" langs. Het gebouw is nu aan uw linkerhand

 

 

 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:

 

Connexxion Bus 61 vanaf Schiphol richting Sassenheim.

Of lijn 51 vanaf Haarlem  cs of leiden cs.

Uitstappen halte

Ruishornlaan / Uitermeer’

 

reistijd circa 30 minuten