Benefralux 2011 in Differdange                                  

Dit jaar op 1 oktober werd in Differdange, Luxemburg al weer de 16e Benefralux gehouden. Het was de 3e keer in Luxemburg, de 3e keer in Differdange, maar wel al de 3e locatie in Differdange, namelijk in de school Précoce "Im Mai" aan de avenue de la Liberté in Differdange. Het werd een gezellig internationaal samenzijn van Luxemburgers, Fransen, Belgen, Nederlanders en zelfs een verdwaalde Duitser.

Vanuit ons land hadden alleen Nico van der Plas en Henk Alberts (ondergetekende) de verre reis naar Differdange ondernomen. Voor mijzelf betrof het een korte vakantie, die mij voerde door Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland (hoe toepasselijk.)

   
De 16e Benefralux was een gezellige maar niet al te druk bezocht samenzijn met ook nog een veilig die met een schaakpuzzel besloten werd.
Verder werden er in het kader van deze 16e Benefralux door onze Luxemburgse zustervereniging een ansichtkaart en twee (gepersonifieerde) postzegels, namelijk van 0,60 en van 0,85 Eurocent, welke voor de aanwezigen te koop waren.

De dag werd afgesloten met een gezellige internationale maaltijd met bekenden in het centraal gelegen Hôtel "Petit Casino" in Differdange.

Henk Alberts